brombær marmelade nemt og godt

hygge og tid til eftertanke

nu hvor efteråret nærmer sig, er det igen tid til at få tændt lys i mine lyshuse, jeg elsker at se dem lyse smukt og hyggeligt i det den mørke aften, og det er skønt at komme hjem til et hus hvor lyshuse giver det der hyggelige og hjemmelige lys.

nå jeg sidder med mit håndarbejde og lyshusene tændt, slapper jeg af og nyder livet, lader tankerne gå sine egne veje og det er tit de ender i en stille eftertanke om mit liv og hverdag, gjorde jeg det rigtige eller hvad, og uanset hvad, så ender det altid med at jeg må indse, at ja jeg gjorde det rigtige, jeg valgte rigtigt da jeg fandt min mand, og giftede mig med ham, selvom der ikke var mange der synes det var en god ide at vi skulle være sammen, men her 20 år efter er vi jo stadig sammen.

så tit så sidder jeg bare og nyder livet med min skønne mand i stuen, den der stille tid når børnene er gået i seng og det bare er os to, ikke at der måske bliver sagt så meget, vi nyder bare at kunne sidde sammen og se tv, bare vide at vi er her sammen og at vi har klaret det, som ingen troede muligt.

jeg har det altid bedst når min mand er hjemme, bare det at vide at han er her et eller andet sted i huset eller udenfor, bare det at vide at han er tæt på, det elsker jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

brombær marmelade nemt og godt