fad til at sætte lys på

så slap dog ad…..

julen og 14 dage sammen med mand og børn og jeg glæder mig utroligt meget, vi skal hygge og bare være sammen, stille og roligt, for det er hvad en juleferie handler om.

Dagene op til jul har vi mormor og morfar her, hvilket er luksus da de normalt bor langt fra os, så vi nyder når de lejer et sommerhus og er her i nogle dage, og især når de er her til jul, så vi skal holde juleaften sammen med dem, skønt.

Og ellers skal vi intet særligt, og netop det er vigtigt, at intet skulle, for så er der tid til at være familie, være sammen uden en masse stress eller pres, især for os, er det vigtigt at have tid sammen, hverdagen byder jo på et barn hjemme, en på efterskole, og så har den store lige være på skole i forbindelse med sin lærlingeplads, så at alle er hjemme og vi er sammen er så skønt, og vi nyder at vi ikke skal noget.

vi har ingen planer, vi bruger dagen på at hygge, se en film, spille et spil, nyde julegaver, og så bruger børnene tid på bare at sidde på loftet på deres værelser, og lave hvert sit – men med dørene åbne og så har en af dem sat musik på, de nyder at de ved de alle tre er der oppe og at de kan hører hinanden, bare være søskende og nede i stuen sidder der to forældre og smiler stille over at de tre hygger sig sammen.

vi har for mange år siden valgt at vi er hjemme i julen og at vi bliver hjemme og hygger os, desværre er det ene familie juleting vi gerne ville deltage i, ikke muligt da vi jo også har et par job at passe.

jeg forstår ganske enkelt ikke dem der synes at det er en stress at holde jul, hvorfor skal man fare rundt til alt og alle og deltage i en masse, hvem har glæde af det, jo da dem der afholder det har da sikkert, men som familie har man ikke, for der er ingen ro på når man skal afsted flere gange i løbet af en ferie, så slap dog ad, vælg at sætte din lille familie og børnene først, og give dem tid og ro til at nyde fridagen og de nye gaver og bare være hjemme og nyde at der er ro på sammen med mor og far.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fad til at sætte lys på