er så stolt af min søn

spille computer eller være aktiv

er så træt af hele tiden at blive mødt med spørgsmålet “sidder han så og spiller hele tiden”

har en dreng på 11 år som bruger meget tid på at spille på computer sammen med hans venner, enten sidder de sammen eller så sidder de hjemme ved dem selv og spiller online sammen og skyper, og de hygger sig og det er en del af deres venskab.

men hvorfor er det så slemt at de bruger tid ved computeren, det er jo ikke ensbetydende med at man ikke kan være aktiv. jeg har en dreng der er springgymnast og hjæpetræner på et gymnastikhold. Han går her i sommer halvåret til gymnastik 1 gang om ugen og træner de små en gang om ugen, i vinterhalvåret er det en del mere, her træner han til næste år 2 hold og skal selv gå på 2 hold, så han er såmen aktiv nok.

derudover øves der en del på trampolinen ude i haven, og han er en sød dreng der gerne bruger tid med lillebror, hvad enten det er ude i haven her om sommeren, hvor der spilles, leges med vand eller noget andet. eller det er derinde hvor de tit spiller computer eller ps3 sammen.

han er en god storebror der altid har tid til den lille, og gerne tager ham med i legen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

er så stolt af min søn