min skønne have

18 år og nogle måneder

tænk som tiden går, for 18 år og et par måneder siden, fandt jeg verdens mest vidunderlige mand, og for mig er han stadig den eneste ene. Han er den jeg vil leve sammen med, den jeg ikke kan leve uden. Den der gør at mit liv er skønt og fyldt med glæde.

Vi har bevist at vores kærlighed, er stærk, og gjort hvad ingen troede vi kunne, nemlig holde sammen. Vi har sammen opbygget en lille familie med 3 dejlige børn, hus og have og et liv fyldt med glæde.

Sammen kan vi finde de små glæder i en travl hverdag, at nyde livet ved at sidde i hver sin enden af en sofa og se TV en aften, stå sammen og lave aftensmad eller smøre madpakker. At sidde stille udenfor en aften og bare kikke op på stjernehimmelen sammen med dig, er lykke.

Uden min elskede mand, ville jeg ikke vide hvad jeg skulle gøre, han er den der giver mig styrke til at kæmpe, tro på at jeg kan, og at jeg er noget værd.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min skønne have