når mor og pylremor er i konflikt

ro i sjælen

når jeg sidder og maler disse billeder, så slapper jeg ad, finder en ro der er god for mig, og jeg nyder det.

bare det at sidde stille og male, finde de farver der passer sammen og giver mening, og så tænke på næsten ingenting, bare nyde det.

jeg har altid en lydbog til at kører ved siden af, det kan være forskellige bøger, jeg hører både de historiske bøger og krimi, og det er noget jeg nyder.

jeg prøver at finde tid til at sidde stille og male hver dag, bare en halv time, det giver så meget overskud til mig.

i dag hvor det er søndag og mindste sønnen og jeg er ene hjemme er der en ro i huset som jeg elsker, nemlig lyden af en dreng der hygger sig og har det sjovt, jeg kan sidde her og male og samtidig hører ham snakke med sine venner mens de spiller minecraft, og de grin der kommer fra hans værelse er simpelhen så skønne at lytte til.

snart er manden og datteren også hjemme og så kommer der en anden ro i huset, den der kommer af at være sammen, at have det meste af familien samlet, efterskole drengen er jo ikke hjemme.

så nu vil jeg nyde livet og se frem til fredag hvor efterskole drengen kommer hjem og vi igen er sammen alle 5, det er simpelhen det bedste her i livet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når mor og pylremor er i konflikt