som mor kunne jeg aldrig.....

nyd livet

det bedste ved at sidde ude ved havebordet med en god lydbog og håndarbejde, er at det giver mulighed for at tømme hovedet for tanker og sænke skulderen og finde den gode fred i sjælen som er så vigtig for at kunne leve et godt liv.

jeg elsker at sidde herude og bare nyde det, lave det håndarbejde som jeg elsker så meget, bare sidde her og nyde livet, det giver mig al den energi der skal til for at have det godt og at have overskud.

lige for tiden er det bare med at nyde livet, for det er nu vi har alle 3 børn hjemme, det ændre sig til aug, så skal de afsted på efterskole og i lære, hvor der skal startes med et skoleophold, så er det kun den lille der er hjemme, og jeg ved godt at det nok er sidste gang vi har alle tre hjemme samtidig, men sådan er livet og det ændre sig hele tiden, og det er fint.

man skal huske at leve nu, og det er noget jeg forsøger at lære mine børn, fortiden kan man lære af og den er en del af dig, men det hjælper jo ikke noget at hænge sig fast i den, den er fortid og kan ikke ændres, fremtiden er heller ikke noget at leve i, for så mister man det der sker nu, så nyd livet, glæd dig over det der sker, smil og værd glad og lev livet, det er en gave der skal bruges.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

som mor kunne jeg aldrig.....