fugleskræmsel til haven

når mor og pylremor er i konflikt

ak ja det er ikke nemt at være mor, især ikke når mor og pylre mor ikke er helt enige med hinanden.

efterskolesønnen skal afsted i dag, og jeg ved han glæder sig, og det gør jeg også, fordi jeg ved han savner sin skole og venner, og jeg ved jo godt at han nok skal finde ud af at få det godt, selvom reglerne er noget anderledes for dem i resten af året. jeg er sådan set heller ikke bekymret eller bange, for jeg ved at skolen har styr på det hele, ellers ville de ikke åbne, og de skal nok passe godt på deres elever.

men, så kommer pylremor ind, og hun er ikke nem at have med at gøre, for hvad kan der ikke ske, han kan blive syg, han kan blive ked af det, fordi det ikke er det samme mere, og nu har han været hjemme så længe, og så kan det jo være han vil savne sin mor, suk til tider så kan jeg ikke rigtig forlig mig med at den der pylremor også er en del af mig – heldigvis er hun jo kun et par procent af mig, og vil aldrig få lov at tage over. mine børn skal på ingen måde bremses fordi jeg til tider kan være en pylremor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fugleskræmsel til haven