nyder livet

giv mig så mit liv igen – jeg gider ikke mere

er jeg den eneste der har den tanke engang imellem, at jeg savner det liv der var før den 11 marts og corona var et træls ord at hører på.

i dag har jeg det bare sådan at nu gider jeg ikke mere, jeg gider ikke mere alle de besværligheder, jeg vil have min søn tilbage på efterskolen, jeg vil have der kommer gang i livet igen,så der sker lidt mere på arbejdet – kort sagt GIV MIG MIN FRIHED TILBAGE OG DET SKAL VÆRE NU.

jeg ved godt at det ikke sker foreløblig og det er nok det der lige nu er galt, jeg forstår godt hvorfor og synes sådan set at mette gør det godt, men lige i dag, er det bare øv, der er ingen special grund til det, jeg er bare så træt af corona lige nu.

er sikker på at humøret kommer igen, og at jeg ved at igen om lidt vil tage det hele i stiv arm og bare følge de nye regler der vil være fremover og i lang tid, men lige i dag, er det bare surt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyder livet