skråler

når man er så træt og har så ondt at man bare ikke kan mere

ja sådan er det i dag, jeg er færdig som i totalt færdig – der er bare ikke mere at komme efter, alt er brugt og tilbage er kun det der ekstra som kan trækkes frem, og som lige nu er det der for mig igennem dagen. For jeg kan ikke bare ligge mig ned og være færdig i dag, der skal klares lidt forskelligt, manden skal til julefrokost og derfor kørers og hentes, datteren er meget træt efter en hård dag på arbejde, så hun trænger til lidt forkælelse og opvartning, og det får hun. drengene hygger på loftet, men de skal jo også have lidt forkælelse og opmærksomhed, og i morgen er der lidt december hygge, hvor vi som vi plejer den 1 søndag i advent ser julefilm og hygger med æbleskiver, selvfølgelig hjemmebagt af mor.

mandag skal jeg på arbejde, og tirsdag skal jeg INTET som i ingenting, bare lade op og passe på mig selv, så jeg igen kan få lidt overskud igen.

sådan er livet med piskesmæld også, de der dage, hvor det er så hårdt et arbejde bare at forsøge at være tilstede, og du bruger kræfter som du ved du ikke har, og at dette her kommer man til at betale dobbelt for. heldigvis kan jeg de fleste dage hvor jeg har det sådan, ligge mig og bare passe på mig selv, for jeg er så heldig at have en mand der bare tager over. men lige netop i dag kan jeg ikke, og det kan jeg bare ikke gøre noget ved, og så må jeg bare hente de ekstra kræfter der altid findes et sted, og bare være mor der er tilstede og hygger og nusser om sine børn.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skråler