chip fra skønheden og udyret (hama perler)

ikke en god tid

det er bare ikke en god tid lige nu, kan virkelig mærke det er blevet koldt og det giver mange smerter lige nu, men sådan er det jo hvert år på denne tid, og jeg ved det jo godt, derfor er det stadig øv, men sådan er det at have et piskesmæld.

men for den da, hvor er det svært at finde overskud til ret meget lige for tiden, alt koster så meget i form af smerter der igen fører til at jeg er træt og uden særligt meget overskud.

så bare jeg kan klarer hverdagens små gøremål og mit job er det vist fint, også selvom der godt nok går meget tid med det i disse dag, alt tager bare så langt tid, og kræver så mange små pauser hele tiden.

men heldigvis ved jeg jo at det bare er en periode, så har jeg jo lært at klarer den ekstra smerte der er i denne tid, og så kan jeg igen begynde at gøre det samme som før, men det tager lige lidt tid, og jeg er desværre ikke verdens mest tålmodige menneske, når det handler om begrænsninger for mig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

chip fra skønheden og udyret (hama perler)