og mors hjerte smeltede

skilsmisse og arveløse børn

ironi kan forekomme i dette indlæg

juleaften endte med grundlag for skilsmisse og tre børn der nu er gjort arveløse…………

mine tre normalt søde og fornuftige børn gav deres far en snemand der skal stå udenfor og lyse, jeg HADER den slags og de har nu skabt et julemonster der allerede taler om hvad han skal ønske sig næste år af andet af det slags til sin fødselsdag og i julegave. Så da alle gaver var pakket ud og der var hygget færdigt gik børn og mand ud og satte den åndsvage snemand op, til med har de sat den i indkørsel bagved et par krukker, da de så er sikker på at mor her ikke “kommer til” at ramme snemanden med sin bil når hun kører ind i indkørsel. man får da heller ikke en chance her i livet.

så nu står den snemand der og lyser, og nå ja så er det vist heller ikke værre, men det indrømmer jeg da godt nok ikke for nogen, og sandheden er jo desværre også at det var mig selv der foreslog dem at købe den og tilmed gav dem penge til det,( ved ikke helt hvad der skete for mig ) men jeg viste jo at lige netop sådan en snemand ville gøre deres far glad, og jeg elsker trods alt min dejlige mand højt og vil gerne gøre ham glad – og det blev han.

så må jeg jo leve med den snemand, tilgengæld har jeg en glad mand og tre børn der ved de har givet deres far en helt særlig gave som han blev meget glad for, og det er jo hvad juleglæde og familie handler om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

og mors hjerte smeltede