1 kæmpe garn nøgle og 2 sjaler

Glæd Børnene

                                                               



Hvor er jeg dog stolt af at være en del af Glæd Børnene, tænk at vi har sørget for at over 300 børn rundt i landet i år får nogle dejlige julegaver.

At vide at disse børn denne jul vil opleve, at der ligger gaver under træet, og at de kan komme i skole efter jul og være ligesom de andre, at de også har fået julegaver, tilmed ting de har ønsket sig, ting som alle andre børn også ønsker sig. Det gør mig glad.

Der er tilmed sendt en pakke/advent kalender til hvert barn, så de hele december vil kunne få en pakke om dagen, ganske som så mange andre børn for. De vil opleve at de denne gang er ligesom de andre, og at være det er vigtigt for børn, der dagligt må undvære så meget af det, vi andre tager for givet.

Det er jo heldigvis, for de fleste en helt naturlig ting, at købe tøj der passer til årstiden, fødselsdagsgaver, julegaver. Men for en større og større del af befolkningen, er det bare ikke mere naturligt. Der er simpelhen ikke råd til det, da der jo skal være penge til husleje og mad, og tit er der jo knapt nok til det.

Det gør mig glad og stolt at vide at der rundt i landet er så mange der vil hjælpe, som har givet så meget til os, det være sig alt lige fra tøj til legetøj og hvad de kære børn ellers har ønskes sig. Det meste er brugt, selv om det næsten ikke er til at se, men der er også rigtig meget nyt, indkøbt special til lige netop en bestemt ønskeliste. 

Jeg må indrømme at der tit falder en lille tårer, når jeg lukker op for en pose/kasse som en eller anden har givet til os, og ser indholdet. For der er så meget flot, så meget jeg ved vil gøre et barn rigtig glad, og lette tilværelsen for et par forældre.

Skulle du nu sidde og tænke hvad er Glæd Børnene, så tjek dette link https://www.facebook.com/ForeningenGlaedBoernene

hilsen en taknemlig og stolt troldemor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 kæmpe garn nøgle og 2 sjaler