curling forældre af den værste slags

børn med i køkken

her i huset er børnene tit med i køkken og lave mad, både fordi det er en utrolig god ting at de ved hvordan man gør og måske især fordi det er hyggeligt og sjovt.

der bliver bagt forskellige ting, der bliver syltet og lavet alm. aftensmad.

i går var det så mindstemanden og jeg der stod for aftensmaden, og det skulle være lasange, så det fik vi lavet, han stod for at røre i gryden, mens mor fandt fad og andet frem. Lasange blev omhyggeligt lagt i lag og så ind i ovnen, det var en stolt dreng der var noget utålmodig, og næsten ikke kunne vente på at far kom hjem. – vil lige tilføje at det var en god aftensmad vi fik.

Når der er ferie, så er det sådan at er der noget man gerne vil have at spise til aftensmad, ja så må man lave det selv, så det er tit at børnene står for maden i ferien, for så bestemmer de hvad vi skal have.

jeg synes det er vigtigt at børn lærer at begå sig i et køkken, så de en dag selv kan klare sig, det samme gælder for rengøring og tøjvask, her er de også med, og hjælper til, selv den mindste på 7 kan sortere tøj, det er jo ikke så svært, at sortere efter farve, og den ældste af drengene, kan så dele det op i bomuld og syntisk.

børn skal ikke bare vartes op, de er nødt til at hjælpe til og lærer hvad det vil sige at være en familie og hvad der ligger af arbejde i hjemmet, og det prøver vi at lærer dem som en hel naturlig del af livet, det er ikke noget jeg bevist har tænkt at det ville være godt for dem, nej for mig er det naturligt at vi hjælper hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

curling forældre af den værste slags