indkøbspose

det er sundt for børn at kede sig, og jeg hjælper dem gerne med det

har jo læst at det er sundt for børn at kede sig, og da jeg jo er en god mor, vil jeg jo gerne hjælpe mine børn og gøre det der er godt for dem, så for at de kunne få lov at kede sig, satte jeg dem til at luge urtehaven – ikke at de altid forstår deres mors tankegang, men den blev luget.

nu er det ikke sådan at de ikke hjælper til, eller skal sætte igang med alt,

herhjemme er det en naturlig del af hverdagen at vi hjælper hinanden, det betyder bla. at også børnene hjælper til, og den store der er 19, bor man hjemme hjælper man til.

sådan har det været altid, ikke at de har pligter i hjemmet, det er der ikke behov for, tingene skal gøres og vi hjælper så hinanden, hvilket også betyder at børnene af sig selv, tømmer opvaskemaskine eller sætter vasketøj over, hænger det ud eller fejre gulv og vasker det.

lommepenge får de ikke fast, da man ikke skal have penge for at hjælpe med at få hverdagen til at fungere, men er der opgaver der skal laves, som er udover det almindelige husarbejde, så får man lommepenge.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

indkøbspose