efterskole - hvorfor

Ikke kun dit barn får nye venner på en efterskole

Jeg har min datter på efterskole, og at se hende der, omgivet af sine venner, lave en masse gymnastik og spring, bare se det smil på hendes læber, og de øjne der stråler og fortæller at livet er skønt, det betyder så meget og gør at det er alle pengene værd.

Hun oplever noget helt utroligt i den tid hun er på efterskole, hun lære at hun er god nok lige som hun er, og det er noget hun altid vil kunne tage med sig, for resten af livet.

Hun vil have venner som hun kender så godt at hun ved de altid vil være der for hende, at hun altid vil have nogen der vil hende og kender hende.

Men ikke kun min datter oplever at få nye venner, også som mor møder man jo nye mennesker og jeg er så heldig at vi som forældre har fået et nyt hold venner. Min datter har en dejlig veninde på skolen og hendes forældre er nu nogle som vi rigtig gerne tager en kop kaffe med, og nyder at bruge tid sammen med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

efterskole - hvorfor