drueagurk amok

børn bringer altid glæde -NEJ

og jeg mener min overskrift, for har lige modtaget en skøn hilsen fra mit efterskolebarn, og en pose med indhold……… altså vasketøj, og ikke bare vasketøj, men møgbeskidt tøj med indtørret mudder og ikke bare mudder, men mudder fra voldgraven, så det lugter til med mindre godt.

bevares jeg har da godt set på facebook at de har været i gang, og da det jo er 4 år vi har en på den skole, så ved jeg jo godt hvad de skal lave her den første uge, og ingen tvivl om de har haft det meget sjovt, men derfor er det nu aldrig særligt sjovt at få netop den slags vasketøj hjem, og da slet ikke når barnet ikke selv kommer med, så der er ingen andre end mor til at vaske det.

så jeg må vaske, og så har han da samtidig lige sendt en taske med vasketøj med hjem, mor skal jo alligevel forbi skolen på mandag, og jeg har jo fri i morgen, så der er jo god tid til at vasketøj, og hvad skal en mor dog ellers lave……………………..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

drueagurk amok