hjemme skole kl 21 om aften

det er ikke nemt at være efterskole elev i disse tider, men lidt sjovt har de da, det sørger de fantasiske lærer de har for, selvom det kræver lidt at skulle lave fællesgymnastik i disse tider.

men de er kreative de lærer, så de har filmet hvordan de laver opvisnings serien på sjove steder, og så givet børnene opgaven, lav opvisnings serien på et sjovt sted, og det satte gang i de kreative tanker hos vores efterskole elev.

så han endte med at få lillebror til at filme ham, mens han lavede noget af serien oppe på taget af legehuset og andre steder, hvorefter mor blev sendt i byen og købe knæklys, så han kunne filme om aften også.

så kl 21 blev mor sendt op på en stige, og skulle filme mens han stod på taget af legehuset, med knæklys armbånd og andre knæklys imens der blev lavet gymnastik. super god ide – bortset fra det var koldt og at jeg skulle stå på en stige.

så nu skal han igang med at redigere de forskellige video og få musikken lagt henover.

synes simpelhen det er en super god ide, lærerene har fået, de har fået børnene til at træne, og samtidig fået dem igang med at redigere og tænke kreativt, bruge deres computer til at lave noget sjovt.

nu glæder jeg mig til at se det færdige resultat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

påskekylling