lidt nyt i gangen, pynter altid

når kræfterne skal hentes via stædighed og vilje

netop sådan en lørdag har jeg lige haft, fuldstændig slået ud og ingen overskud, og det skyldes det våde, kolde og blæsende vejr, det tager bare på det hele når man har piskesmæld, det går simpelhen bare ind og gør ondt.

men der er ikke altid mulighed for at bare ligge sig og have ondt, jeg skulle afsted og have handlet, da datteren fik gæster der skulle have aftensmad og jeg lige skulle hente en af hendes veninder, datteren selv var jo på arbejde.

så der var ingen vej udenom, afsted med mig, og tro mig, det kan kræve så meget at bare komme afsted og at få handlet, havde heldigvis mine drenge med, så der var nogen til at hjælpe mig.

men efter at have lavet mad og fået sendt tøserne afsted i byen, gik jeg i min seng, og søndag var jeg godt nok ikke meget værd, bare totalt slået ud.

heldigvis ser det bedre ud i dag, og skal først på job sidst på dagen, så har tid til at komme ovenpå igen.

 

men sådan er livet med et piskesmæld, det gør til tider mere ondt end ellers og det er bare ikke altid der er tid til at have ondt og tage hensyn til sig selv, der er jo en familie som også skal fungere, og de kommer altid først i min verden, så kan jeg bedre have ondt og passe lidt på mig selv når jeg er ene hjemme. og for det meste så lykkes det for mig, at være mor og være tilstede på trods af smerter, det sker sjælent at jeg må melde pas og hvergang det sker så synes jeg stadig det er forkert, tænker aldrig at det ændre sig.

men man kommer langt med stædighed og vilje, og fordi der ikke er andre muligheder, for der er ting der skal gøres og så må man jo gøre dem, og tro mig det er såmen sundt nok, men det betyder også at man bare udskyder problemet, regningen skal jo betales.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt nyt i gangen, pynter altid