små nemme madpakke hapser

når smerterne bare er for meget

i disse dage er livet mega hårdt, jeg har så ondt i hele kroppen og har så svært ved at være nogen steder, jeg kan ikke sidde stille, ligge ned eller gå rundt, uden det bare gør ondt af h… til. og selvom jeg jo godt ved at det bare følger med det at have piskesmæld, så er det stadig ikke sjovt, og slet ikke når det er som nu.

men jeg kan jo ikke gøre noget ved det, andet end bare holde ud og forsøge at leve som jeg plejer, gør det jeg plejer at gøre, tage på arbejde, passe min gymnastik og hjem og børn, men synes godt nok det kræver en del i disse dag, jeg skal virkelig tage mig sammen for overhovedet at være tilstede.

jeg hader når jeg har det sådan her, det er så trælst og hvad skal jeg sige, nej, jeg kan ikke noget som helst i disse dag, nix, den går jo ikke, så det er bare at gøre det, og så håbe at det snart bliver normalt igen.

nogengange tænker jeg at jeg nok burde sige det højt, at jeg har mega ondt, men det gør jeg jo ikke, for hvad skulle det dog hjælpe, ingen gider da hører om min nakke og smerter, så heller bide sammen og sætte det glade smil på og virke normal (eller retter som jeg plejer at være, normal er vist ikke lige det ord der bruges om mig) og så kan jeg have ondt og alt det, når familien er gået i seng, eller i morgen når manden er på job og børn i skole, jeg har jo fri i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

små nemme madpakke hapser