den kreative hjerne er på kogepunktet

skrædder mor igang igen igen

SUK, hvad skal en stakkels mor dog gøre, ihvertfald ikke kede sig, det skal mine børn da nok søger for.  Er igang med at sy stof om bolde som vist i indlæg i går, og så skal jeg da lige også klippe 10 cm af to gymnastik nederdele, da datteren og hendes veninde har sat røv for tidligt og de derfor vil falde i deres gymnastik nederdele, og det kan jeg jo godt se vil være lidt dumt og se rimeligt åndsvagt ud – så jo da mor kan da godt lige finde tid til at klippe dem også, og nå ja, hendes bukser til opvisningen skal da også lige lægges op.

sidder lidt og overvejer hvad jeg mon fik tiden til at gå med før jeg fik børn, og må indrømme at det ved jeg ikke, husker svagt noget med stille lørdage med en god film og manden ved min side, især husker jeg stilheden, ingen der kalder mor, mor, mor.

men hårdt presset må jeg jo indrømme at jeg da nyder dette her, kan jo godt lide at lave alt dette kreative, så det er vist ikke så slemt som det lyder, bare lige lidt mor brok, men det skal der jo også være plads til

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den kreative hjerne er på kogepunktet