nye æsker på reolen

mig mig mig

i dag har det bare været mig tid, og jeg har ikke lavet noget fornuftigt  –  udover at tænke på mig selv og passe på mig selv, men det er jo endeligt også fornuftigt.

jeg har brugt tiden ude i haven ved havebordet, og bare nydt det, lavet håndarbejde og tjekket pinterest samt lyttet til en god lydbog, er igang med “blindgyde” af jørn lier horst

det er vigtigt for mig at tage vare på mig selv, med et piskesmæld er jeg nødt til at passe på mig selv og tage disse dage, hvor jeg ikke gør andet end hvad der er godt for mig, stille og roligt uden at skulle noget. jeg er efterhånden blevet god til at gøre det, og at gøre det med god samvittighed, fordi jeg ved at det i den sidste ende giver mig overskud og energi.

det eneste jeg stadig har lidt svært ved er at andre ikke forstår det, at de ikke kan forstå hvorfor, og det er sådan set lidt dumt, for min mand forstår det godt og synes det er skønt at jeg har fået det lært, netop fordi han også kan se at det hjælper mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nye æsker på reolen