min have - stedet hvor roen findes

en god start på dagen

 

stille formiddag ude i haven med min computer, en god lydbog, denne gang er det endnu engang sjöwall og wahloo og deres utrolige gode serie, er igang med “den grineden strisser” og mit håndarbejde.

sådan starter en god dag, bare stille og roligt med tid til mig selv, for er der noget jeg har lært som kronisk smerteramt, er det at passe på mig selv, give mig tid til at passe på mig selv, for gør jeg ikke det, så er der ikke overskud til ret meget.

det har ikke været en nem ting at lære, men har nu snart 20 års erfaring og kender prisen for ikke at gøre det, og derfor ved jeg hvor vigtigt det er at jeg passer på mig selv, og det gør jeg, for ellers er der ikke kræfter til ret meget, så er der bare ting der må vente. vasketøj og støvsugning må vente til jeg er klar, det løber jo ingen steder.

en god måde at passe på mig selv, er at starte dagen med en stille time eller to ude i haven, bare mig en lydbog og mit håndarbejde, så for jeg slappe ad og ved at jeg kan få en god dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min have - stedet hvor roen findes