børn bringer altid glæde -NEJ

ja du må godt lyve – for så kan jeg leve i en drømmeverden

må man lyve, nej det må man jo ikke, MEN engang imellem så må og skal man gøre det.

efterskolesønnen havde efterladt et værelse der i den grad lignede et bombet lokum, og mor her var pænt træt af det, men som den gode curlingmor jeg er, gik jeg igang og fik ryddet op og gjort rent deroppe.

så jeg sendte ham et billede af det fine rene og ryddetlige værelse, med besked om at hvis han igen efterlod et rodet værelse så sendte jeg ham en skråler – knægten svarede at så måtte jeg nok heller sende en med det samme, for det ville ske igen………… forkert svar min søn.

her måtte jeg lige fortælle ham, at han heller måtte tage en snak med sin far om hvornår man skal lyve for kvinder, og kort tid efter modtog jeg en sms med besked om at det var dejligt at jeg havde ordnet hans værelse og at han aldrig ville efterlade sådan et værelse igen.

så nu kan mor her, nyde livet i forvisning om at det ikke sker igen, og at han har forstået at det ikke er ok.

og nu kan jeg så leve videre i en drømmeverden………………….

så curlingmor kan nu sætte sig med en kop kaffe og nyde livet ( indtil virkeligheden dukker op igen, med et rodet teenagerværelse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

børn bringer altid glæde -NEJ