agurk salat

curling forældre af den værste slags

Jeps, det er der jo nok nogen der vil kalde os, men det er nu ikke helt sandt. For jo vi gør meget for de unger, det ved jeg godt.

I dag skal datteren der går på efterskole i biografen og ud og spise med 3 efterskoleveninder fra den gamle efterskole, og det med tog tider det passer bare overhovedet ikke,  så hvad gør vi, vi kører selvfølgelig alle 4 tøser til Herning, så må de selv finde ud af at komme hjem igen.

Men curling forældre er vi dog ikke, selvom vi da kører dem, når det ikke passer med tider, sådan er det nu engang at bo på landet ude ved vestkysten, her stopper al mulighed for transport kl. 20, vi bor jo i de mørke udkants Danmark.

Men det var curling jeg kom fra,  og ifølge den danske ordbog er  curlingforældre :  forældre der overbeskytter og servicerer deres barn uden at stille krav.

Det passer ikke helt på os, for krav det bliver der stillet til dem, man kan nemlig ikke nyde uden at yde, og det ved de godt. Derfor er der heller ikke meget vrøvl med dem, når vi beder dem om noget eller stiller krav til dem. Se kan nemlig godt gøre ting af sig selv, den anden dag da den store af drengene cyklede hjem, mens vi lige fik handlet, kom vi hjem til en opvaskemaskine der var tømt og fyldt og kaffen lavet, for det synes han da lige han kunne nå inden vi kom.

De hjælper med at lave mad, bage og sylte – de hjælper med at luge i haven og meget andet, så rigtige curling forældre er vi nu ikke og bliver det nok heller aldrig, men nu er det jo ikke børnene der har valgt at bo i det mørke vestjylland og være ramt at udkantsdanmarks transport problemer, så jo vi kører de børn meget.

Det er så nemt at pege finger og sige curling forældre, uden at vide hvad der sker i hjemmet, du ser jo bare at vi kører og stiller op, når de skal noget og bakker dem op. Du ser ikke hvad de laver derhjemme og hvad der forventes af dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

agurk salat