mor elsker de enkel glæder i livet

få styr på familiens hverdag

det at holde styr på hvad familien skal til hverdag, kan godt være svært, men for et par år siden begyndte jeg at bruge family plan, og det er godt nok nemt.

bare det at der er en kolonne til hver medlem af familien, hvor der kan skrives ind og alle kan se og skrive i den. jeg har også en til at sætte på køleskabet. der findes også en app, men den er jeg ikke begyndt at bruge endnu, da jeg er godt tilfreds med at bruge den der ligger i min iphone, da hele familien har iphone er det jo nemt.

hvad jeg skulle gøre uden min family plan ved jeg ikke, for der er godt nok meget, når der er store børn i familien, bare at vide hvem der er hjemme og spise er skønt, så kan der jo tages mad op efter det, og der kan tages lidt hensyn, så vi kan lave mad alle kan lide, hvorfor lave bagtæggekage når nu den store ikke lige bryder sig om det, så kan det jo laves den dag hun ikke er hjemme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mor elsker de enkel glæder i livet