have drømme

tag dig dog sammen

13178557_578697748972403_3843709237126877667_n

sande ord, og noget jeg i mange år nu har prøvet at gøre, det er ikke altid lige nemt, og kræver til tider mange kræfter at gøre det. Men det vil betale sig i den sidste ende, for jeg tror på det er vejen frem.

der er dog lige det problem at når du altid forsøger at være i godt humør, og at gøre det du kan, så støder man til tider på folk der ikke forstå hvad det kan kræve, som ikke forstå at der også er ting man ikke kan, og at det der gør at du ikke kan, til tider kan drille rigtigt meget og sætte begrænsninger op, som er svære at forstå – især for dem der bare mener at man skal tage sig sammen.

tage sig sammen, rend mig i r….., det er så nemt at stå der, sund og rask og uden andre begrænsninger end dem man sætter for sig selv, det er så nemt at være så “klog” og at tro  på at det gælder for alle andre også, at det er et spørgsmål om vilje. VILJE, hvordan tror du endelig at jeg klarer hverdagen, netop med VILJE, for det kræver det at leve i en hverdag med kroniske smerter og begrænsninger.

Jeg vælger faktisk at smile og være glad og positiv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

have drømme