små nemme snack pølsehorn

at turde gøre det

hold da op det var en stolt puslinge træner der gik hjem i går, har bla. 2 hjælpe træner der går i 6 klasse, og de har lige været på kursus og har lært en sangleg der. Det kræver sit at stille sig op foran 15 puslinge med deres forældre og så synge, men de gjorde det, de turde og de var så gode.

Jeg synes simpelhen de var modige og de klarede det så flot, og det er helt sikkert en sang vi skal have igen.

Udover at have 2 dygtige og modige hjælpe træner, så har jeg bare de sødeste forældre, de var så søde og det kunne bare mærkes at de ville at det skulle være en god oplevelse for pigerne, og de hjalp dem med at synge.

Udover de 2 piger har jeg jo 2 piger mere som hjælpe træner og de er lige så dygtige og modige, de går bare ind og hjælper vores små puslinge, leger og støtter dem.

Alene er jeg bestemt ikke, jeg har også en super god hjælpe træner mere, en af mine forældre fra et gammel forældre/barn hold, og han er bare super god, lave de fedeste redskabs baner.

så jeg er bare en rigtig heldig puslinge træner, som ved jeg har et super træner team bag mig og nogle dejlige gymnaster og søde forældre og hvad kan man ønske sig mere

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

små nemme snack pølsehorn