kærlighedsbarn

til mine super dygtige træner

19673_fedt-du-er-frivillig_facebook_skulderklap

hvor er jeg glad for at jeg er holdleder for et gymnastikhold, der bare har en flok dygtige unge træner, der vil bruge deres fritid på at træne vores gymnaster. De gør et kæmpe stykke arbejde, og de gør meget mere end det, der lige kan ses og bruger meget mere tid end mange tror. For at de kan klarer at lave så flot et stykke arbejde hver mandag, må de bruge tid – meget tid og alt for tit glemmer vi vist alle, både gymnaster,forældre og så men også mig som holdleder at sige dem tak og rose dem.

Det er nemlig fedt at de er frivillige, for uden dem ville der intet gymnastikhold være, og uden dem ville rigtig mange børn ikke kunne gå til gymnastik, og derved vil de miste noget vigtigt, nemlig alt det gymnastikken kan tilbyde, og det er ikke kun motion og bevægelse, det handler om fællesskab, det at man sammen kan skabe noget, hvor hver enkel gymnast er vigtig, for uden alle så virker det bare ikke.

Det handler også om at gymnasterne ser op til trænerne og jeg er bare så heldig at jeg har trænere der i den grad er værd at se op til, de kan deres gymnastik, hvad enten det er rytme eller spring gymnastik. De går selv til gymnastik, på forskellige rep. hold og jeg håber at vi i løbet af opvisnings sæsonen kan være så heldige at vi skal lave opvisning samme tid og sted, det ville være en kæmpe oplevelse for gymnasterne at se deres trænere selv være gymnaster og se hvad de kan, for de er værd at kikke på og klappe ad.

Så Lea, Lars Ole, Simon, Lars, Casper, Tobias, Helene, Mia og Maiken 1000 1000 tak fordi I er frivillige, og fordi I gør så stort et stykke arbejde for at en pragtfuld stor flok gymnaster hver uge kan have nogle super gode timer med gymnastik. Tak fordi I vil bruge jeres tid på at planlægge opvisningen, tage med gymnasterne ud næsten hver weekend i hele opvisnings sæsonen, samtidig med at I selv skal på gulvet og lave opvisning, måske et helt andet sted kun nogle timer efter.

I gør det godt, super godt

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kærlighedsbarn