luftballon

når alle børn er hjemme

jeg har jo en efterskole dreng som er på andet år på sin efterskole, og før ham, var hans søster også afsted, og sandheden er bare at jeg savner dem, når de ikke er hjemme, mine tanker går tit til dem, og det skal ingen hemmelighed være at jeg nyder at have dem hjemme alle tre i denne tid, også selvom jeg jo gerne så sønnen tilbage på sin skole, da jeg ved han savner den.

når jeg har alle børn hjemme, er der bare en anden ro og tryghed i huset, familien er samlet og det følelse godt og trygt. Men selvom jeg har det sådan, så vil jeg til en hver tid sende dem afsted, uanset hvor de vil ønske at tage hen, de skal have alle de gode oplevelser og muligheder jeg på nogen måde kan give dem, de skal tage afsted og vide at mor har det fint med det, og at det at savne er ok, og helt normalt.

jeg ville aldrig kunne sige nej til dem, bare fordi jeg vil savne dem, og synes det kan være svært at de ikke er hjemme, for mig er det at være forældre, nemlig det at sætte dine behov tilside og istedet se på hvad behov og ønsker dine børn har.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

luftballon