hæklet vandmand

håb for fremtiden

en skøn forårs dag som i dag, med solskin og blå himmel giver håb for fremtiden, håb om at alt nok skal blive godt igen og at vi nok skal finde os en ny hverdag, når nu vi igen kan komme ud alle sammen.

jeg har valgt at tro på fremtiden, tro på at Mette har styr på det, og at det er den rigtige vej vi går, det kan ikke hjælpe noget at se sort på det, og se begrænsninger  – nope, se istedet på det lyse. vi har alle fået en mulighed for at tilbringe en masse tid sammen med vores børn, uden at skulle noget, og her i huset har vi nydt det (selvom efterskole eleven selvfølgelig er ked af det) så har vi alle brugt tiden på at være sammen, lave noget sammen og bare hygge.

vi har valgt at denne tid skal være en tid som man kan se tilbage på som noget sjovt og godt, så vi har taget ferie forhold i brug, så det er ekstra god mad, og forkælelse, sent i seng og sove længe, tid til at spille på pc og bare hygge. selvfølgelig skal skolen passes og det bliver den også, men vi har intet skema eller faste tider, vi tager den med ro og nyder livet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hæklet vandmand