gør hverdagen letter

100 kg snot papir og en myg

nå ja 100 kg er måske lidt overdrevet, men ikke meget….  sådan føles det ihvertfald, sidder nu sent om natten og skriver, da jeg alligevel ikke kan sove, for ligger jeg mig ned, så begynder jeg at hoste så jeg er ved at dø, ( det er lidt svært at få luft ned når der kun hostes og hostes, heldigvis løser det sig altid lige inden der ikke er mere ilt, så lykkes det at få lidt ned, så jeg kan hoste videre….) SUK….

ved min side vokser bunken af snotpapir og jeg er nu så træt af snot og hoste og trænger til søvn at jeg alvorligt overvejer at drikke te ( hvilket i min verden er noget man kun drikker hvis man døden nær og te er det eneste der kan sikre min overlevelse) og så alligevel, tror bare jeg lave en kande kaffe mere, der kan jo altid komme en omgang rom i, så kan jeg sidde og have det sjovt helt for mig selv.

hov ja det var også noget med en myg, og den er der kun en af, men den er da umulig at tage livet af, den er total på speed og umulig at fange eller klappe lidt på ryggen.

så hygger mig, godt jeg har fri i morgen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gør hverdagen letter