"sommernat"

som mor kunne jeg aldrig…..

denne sætning møder jeg engang imellem, og jeg hader den af hele mit hjerte.

Min ældste tog på efterskole i 8 klasse og aldrig har jeg gjort noget bedre for hende, end at give hende denne mulighed, samt at lade hende være på efterskole i 3 år,  og nu er nr. 2 klar til at tage afsted og glæder sig vildt meget.

Men at blive mødt med sætningen, “som mor kunne jeg aldrig sende min 14 årige afsted på efterskole”  jamen tak da, sig det dog ligeud, du er en dårlig mor i mine øjne. alt efter mit humør lader jeg den enten bare passere eller siger min mening, og jeg ved jo godt at min mening vil ramme hårdt og ikke lige falde i god jord.

Men mit ærlige svar er : ” det er muligt at du ikke kan gøre det, men jeg kan, netop fordi jeg er mor, og at det ikke på nogen måder handler om mig, men om mit barn, hvad jeg har af følelser og savn er ikke vigtigt og ikke det der tæller. det handler om at vil mit barn afsted så skal hun da det, og så må jeg som mor bare ligge mine følelser til side. At være mor handler nemlig aldrig om mig, men om mine børn, jeg er nemlig ikke en mor der lader mine følelser komme først men altid mit barns, men sådan er vi jo så forskellige”

og jeg mener det, for det kan i min verden aldrig komme til at handle om mig, og mine følelser skal da aldrig bremse mine børns ønsker og muligheder, for jo jeg savner da mine børn når de er væk, men jeg ved også at jeg giver dem en mulighed og nogle oplevelser som vil gøre dem til stærke og selvstændige mennesker.

så ja, jeg er en mor der kan sætte sine egne følelser og behov til side, for det er for mig, hvad det handler om, en mor kan aldrig i min verden sætte sig selv først.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"sommernat"