håber på æbler i år

1 brev om ugen – nu er det nåede til ca. 70 stk

i skoleåret 2014/2015 tog min datter på efterskole 14 år gammel og klar til 8 klasse, og dengang startede mit brevskriveri, som nu hvor hun er afsted for andet år, stadig er en tradition vi følger. hver uge kommer der brev til hende, et rigtigt håndskrevet brev, og som regel med lidt indhold (læs slik ) det er dog ikke meget der kan være i et brev, der er sendt med B-post, men lidt har jo også ret.nå ja dette her er så et med a-post

IMG_4219

er det ikke et brev, så et postkort eller en lille pakke, men hver uge ankommer der et eller andet med posten til hende.

hvorfor skrive hver uge, fordi det er hyggeligt at modtage brev, og fordi det er med til at hun stadig ved hvad vi går og laver herhjemme, og som sådan stadig kan følge med i vores hverdag herhjemme.

Det er også blevet sådan at brevet gerne skal være lidt anderledes, enten skal det være en sjov kuvert, som f.eks. et ark fra en af mine malerbøger for voksne,jeg har lavet til kuvert, det kan også være et flot postkort, det bragte stor glæde da jeg havde fundet nogle postkort fra ringen herre og hobbitten. Det kan også være en alm. hvid kuvert men med et brev skrevet på flot papir.

sagen er at jeg nyder at skrive til hende hver uge, at finde de sjove kuverter/postkort/brevpapir og at finde noget sjovt slik, eller et anderledes hårelastik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

håber på æbler i år