til mine super dygtige træner

lydbøger

lydbøger er simpelhen en genial opfindelse, kan huske dem fra min barndom, hvor vi altid lånte dem på biblioteket, og så sad vi ellers og tegnede, malede, lavede perler eller for den sags skyld lavede lektier.

Vi fik hørt en masse forskellige bøger, vi hørte bla. det lille hus på prærien, hele serien, og den sidder bare stadig fast. på mange måder huskes de bøger der blev hørt igen og igen utroligt godt. Samtidig med med fik hørt en masse bøger, brugte vi også en masse tid sammen og hyggede os.

I dag bruger jeg stadig lydbøger, jeg har altid gang i en lydbog, som sættes igang når jeg laver kreative ting, eller sidder og skriver blog indlæg.

Jeg bruger stadig biblioteket, men den nemme måde, jeg går ind via e-reolen, der findes simpelhen så mange bøger, både nogle jeg kender og nyder at hører igen, og nogle jeg ikke kender og sætter på og lytter så og ser om  det er noget for mig, og tit finder jeg en ny forfatter jeg gerne vil læse via denne vej. Det er sket mere end en gang at jeg efter at have lyttet til en bog, at jeg må på biblioteket og låne bøger af forfatteren. Det er en god måde at udvide sit kendskab til forskellige forfatter på.

Så gå ind på e- reolen og søg, lyt og bliv glad og måske lidt klogere

https://ereolen.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

til mine super dygtige træner