smuk aften i vestjylland

efterskolernes dag

be0ec03653

 

Kom til Efterskolernes Dag på Brejninggaard Efterskole!

Vi glæder os rigtig meget til den sidste søndag i september – der holder vi nemlig Efterskolernes Dag.

I år er det søndag den 27. september fra kl. 13-17 vi åbner dørene til en herlig eftermiddag på Brejninggaard Efterskole.

Vi starter kl. 13.00 med en lille gymnastik-forevisning ved vores vidunderlige elevhold. Kom og oplev glæden, energien og smilene fra 146 sprudlende unge.

Program for Efterskolernes Dag på Brejninggaard

Vi ved godt, at det kan blive en travl dag for mange. Derfor åbner vi døren lidt på klem fra kl. 12.00 til en lille rundvisning light med efterfølgende forevisning og snak.

Efterskolernes Dag på Brejninggaard er en perfekt dag at besøge os på, for her handler alt nemlig om, at du skal have mulighed for at se, lytte, mærke, dufte og smage hvem vi er og hvad vi er for en skole.

Vi glæder os til at møde dig, give dig en rundvisning, snakke med dig – og lade dig mærke den unikke stemning, energi og ambitiøsitet der kendetegner Brejninggaard Efterskole.

Vidste du i øvrigt at vi altid har åbent for rundvisninger på søndage kl. 12.00?  – bare ring til Anita på kontoret på 97 38 16 44.
Vi elsker at have gæster 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

smuk aften i vestjylland