verdens bedste storebror

hvordan kan man sige tak

hvordan kan man sige tak og forklarer en flok lærer at man er dem evigt taknemlige, de har i 2 år været der for min datter, hjulpet, kæmpet og troet på at hun kunne, de har fået hende til at tro på sig selv. hjulpet hende med at se at hvis man kæmper for at nå sine mål, så findes der lærer der er villige til at stå ved hendes side og kæmpe med hende, hvad enten det er i det faglige eller med gymnastik.

hun er nået så langt, og er ikke mere den stille og usikker pige på 14 som vi sendte afsted for 2 år siden. vi har fået en pige på 16 år hjem, som tror på fremtiden, har selvtillid og ved at kæmper hun så skal hun nok nå sine mål.Hun har lært at der findes lærer som er villige til at kæmpe sammen med hende, tro på at hun kan og som ser vores lille pige som hun er og elsker hende netop fordi hun er som hun er.

Brejninggaard efterskole er ganske simpelhen en pragtfuld skole, med en ganske særlig flok lærer, de kan bare noget helt særligt, og har givet så meget til min lille pige.

Aldrig har vi taget en bedre beslutning end den at sende vores 14 årige pige på Brejninggaard Efterskole, og aldrig har jeg før set min datter blive mødt med sådan en kærlighed og tro på at hun kan, og når hun næste år skal afsted til Vedersø så vil Brejninggaard stadig være med hende, for det er hos dem hun har fået lagt det grundlag der kan fører hende videre i livet, de har givet hende troen på at hun kan, viden om at det nok skal gå og at hun er noget ganske særligt, bare fordi hun er den hun er.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

verdens bedste storebror