små brokkeri

ny hverdag starter på mandag

på mandag skal den yngste i skole, fyldt med nye regler og nye rutiner, og det starter såmen allerede ved bussen, hvor den forreste dør ikke kan åbne, så alle skal ind bagved, og så er vi jo lidt spændt på hvormange der er med, for er der for mange så kører bussen forbi, og hvad så…….

i skolen er de inddelt i hold, og skal lærer nye rutiner, men det skal nok gå, han glæder sig meget til at komme i skole igen, men jeg er spændt på hvad han synes om den nye form de skal gå i skole under.

så tilbage i hjemme er den ældste søn, som er på efterskole og jo stadig ikke kan komme afsted, så han har online undervisning og selvom det er skønt at “sidde” sammen med sine venner så mangler der jo noget, nemlig at de er sammen, så håber at han snart må komme afsted.

vi har valgt at vi tror på fremtiden, tror på at regeringen har styr på dette her og finder vejen ud af det, derfor er denne tid trods alt gået godt og i en positiv stemning – vi har fra starten valgt at gøre dette til en lille ferie for den yngste, så han har fået lov at være længe oppe, sove længe og få noget af de ting vi plejer at få til frokost i ferien, der er blevet hygget og selvfølgelig lavet online skole. men dette skal gerne være en god tid han kan se tilbage på, og ikke som en lang strid periode og jeg tror det er lykkes for os.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

små brokkeri