smidt ud af mit køkken

den bedste gave

mors dag, tilmed solskin og alle tre børn hjemme, kan det blive bedre. har som jeg plejer fået en blomst til haven, men i år, var der også en lille ekstra ting, en super flot nøglering, som jeg er meget glad for. men den bedste gave fik jeg i går

IMG_4160

for hele lørdagen sad mine tre guldklumper på loftet og hyggede sig sammen, de brugte simpelhen bare en hel dag på  at være sammen, se film, spille spil og bygge med lego. Om aften havde de såmen heller ikke tid til forældrene, den bette på 6 år lå og sov i hulen mellem de store på 11 og 15 som sad og spillede et narnia spil på play station. Det var noget som lillebror kunne bruge og som storesøster også havde brug for, nemlig at de bare kunne være sammen, alle tre og hygge sig.

se det er en gave som jeg sætter så stor pris på, at de ønsker at være sammen og har brug for tiden sammen, til hverdag er storesøster jo på efterskole og derfor er det jo ikke så tit de har mulighed for at bruge en hel dag sammen som i går. men det var tydeligt at de havde savnet det.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

smidt ud af mit køkken