A-gruppen en krimi serie der skal læses

søde mor, ti stille

her står jeg som en fornuftig mor (synes jeg da selv) og taler alvorligt med mit barn og hvad sker der så, ud af min mund TALER MIN MOR, hovsa hvad skete der lige der………. for hvordan kan det dog være at jeg står her og siger det samme som min mor sagde til mig for mange år siden ( og jeg ved med SIKKERHED, at hun var fuldstændigt gal på den og så uretfærdig at det måtte nå alle rekordbøger)

Hader bare når det sker, og min første tanke er altid, så hold dog mund mor, og næste tanke er øv også, så havde hun vist ret, ikke at jeg på nogen måde forstår det, for det var jo en helt anden situation dengang det var mig der stod der og lyttede til hende.

min eneste trøst må være at min egen datter en dag, vil opleve det samme, og hun vil jo klart opleve det tit, for i modsætning til mig, så HAR hendes mor jo altid ret.

p.s. ironi kan forekomme i dette indlæg

 

1

  • Hanne Bager

    Ja, Lene hvorfor skulle du have det anderledes en vi andre mødre. Selvom jeg selv var irriteret over at man kan høre sin mor. Men jeg synes nu at din mor har tit ret i hvert fald, da dine børn var små og syge, for så gjorde de som mormor sagde. Så brug du bare din mors visdom

    Din mor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-gruppen en krimi serie der skal læses