kylling i karry

hindbærsnitter

10561588_10204827212904416_4132710499458860407_n

 

 hindbærsnitter
½ vaniljestang
70 g flormelis
150 g stuetempereret smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl vand

Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene. Mas kornene sammen med lidt af flormelissen, så kornene skilles ad.

Ælt  vaniljesukker sammen med  flormelis, smør, hvedemel og bagepulver.

Kom til sidst vandet i og ælt dejen smidig og glat.

Stil dejen i køleskab i ½ time.

Tag dejen ud og rul den, til den er ca. 3 mm tyk.

Skær dejen ud i passende stykker, eller tag en udstikker og brug den

Læg de udstukne/firkanter stykker dej på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8 min. ved 190 grader.

De færdigbagte bunde til hindbærsnitter må gerne virke lidt halvbagte.

lig halvdelen af de bagte kager ud på bordet. De skal bruges som bund

Kom 1½ tsk hindbærmarmelade på hver bund.

Saml dine hindbærsnitter ved at lægge låg  ovenpå.

Smør glasuren på toppen af dine hindbærsnitter og drys dem med krymmel, eller frysetørret hindbær

opskriften jeg bruger er fra mette blomsterberg og den er nem at bruge og de smager bare godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kylling i karry