endelig er der turister og det er skønt

endelig er vi rigtigt igang, det er sommer og ferie, og der er mange turister, og det er skønt, hvor har det været et trist forår. når man som mig arbejder i en butik, der lever af vores sommerhus turister så er det ikke særligt sjovt når landet lukker ned og hele verden lukker ned, for så sker der intet.

men nu skal jeg da lige love for der sker noget, det er gået fra 0 – 100 på ingen tid, og jeg er træt, meget træt, men også glad, for det er nemlig nu det er ekstra sjovt at gå på arbejde, det er denne tid vi venter på hele året, for det er nu der tjenes penge, nu der er masser af liv i butikken og i byen, det er sommer og det er skønt.

så selvom jeg er træt og det er hårdt, så er det stadig med et kæmpe smil, jeg går på arbejde og åbner butikken og ser frem til dagen, og det er med et smil jeg tager hjem, godt træt men glad.

så det er sådan set helt ok, at der ikke er mega varmt og højt solskin, for det giver flere kunder når det er gråvejr, for det gør at folk i stedet for at tage til stranden går i butikker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *