så slap dog ad.....

du gør det godt min pige

uanset hvor gammel man bliver så betyder det meget at få sådan en besked fra sin mor, og jeg er så glad og stolt over at min mor mener det, mener at jeg har skabt en fantastisk lille familie som har et tæt og godt familie bånd, at mine børn tydeligt har et tæt forhold og altid tænker på hinanden og er der for hinanden.

Det som jeg endelig bare ser som naturligt har jeg aldrig tænkt på var noget særligt, nemlig at min den ældste som noget naturligt tager hele vejen fra sit juletam tam med sit job og til lillebrors efterskole, for at deltage i hans juleafslutning, og se ham lave gymnastik, at det at hun gør det, faktisk beviser at hun tænker så meget på sin lillebror at selvom hun er træt, så er det vigtigt at deltage og se ham, også for hende.

jeg er så forvent med at klarer mig selv, da vi bor langt fra vores familier at jeg sjælnet tænker over at vi måske er blevet en tæt lille familie som bare altid er der for hinanden og hjælper og støtter hinanden.

men at få ad vide af sin mor at jeg gør det godt, og er en mor med stort M som altid er der for sine børn, at det ses så tydeligt at vi har det godt sammen, det gør mig så glad.

for jo jeg er nok mor med stort M, men det er ikke noget jeg tænker over ret tit, det er bare noget jeg gør, for selvom jeg er som jeg nu engang er, nemlig hård som stål og kan sætte en ismur op i løbet af få sekundter som ingen kan trænge igennem, så er og bliver det jo bare en beskyttelse mod omverden, så den ikke kan gøre mig ondt, for sandheden er jo at jeg er blød som smør, og alt for nem at sno om sin lillefinger.

men jeg vil tage min mors ros og skønne ord med mig, og de glæder mig mere end jeg tror hun ved, for det betyder noget at vide at jeg er god nok.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

så slap dog ad.....