hindbærsnitter
hindbærsnitter
½ vaniljestang
70 g flormelis
150 g stuetempereret smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl vand
Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene. Mas kornene sammen med lidt af flormelissen, så kornene skilles ad.
Ælt vaniljesukker sammen med flormelis, smør, hvedemel og bagepulver.
Kom til sidst vandet i og ælt dejen smidig og glat.
Stil dejen i køleskab i ½ time.
Tag dejen ud og rul den, til den er ca. 3 mm tyk.
Skær dejen ud i passende stykker, eller tag en udstikker og brug den
Læg de udstukne/firkanter stykker dej på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8 min. ved 190 grader.
De færdigbagte bunde til hindbærsnitter må gerne virke lidt halvbagte.
lig halvdelen af de bagte kager ud på bordet. De skal bruges som bund
Kom 1½ tsk hindbærmarmelade på hver bund.
Saml dine hindbærsnitter ved at lægge låg ovenpå.
Smør glasuren på toppen af dine hindbærsnitter og drys dem med krymmel, eller frysetørret hindbær
opskriften jeg bruger er fra mette blomsterberg og den er nem at bruge og de smager bare godt.
Ingen kommentarer endnu