giv mig så mit liv igen - jeg gider ikke mere

der er forskel på mors hjerne og mors hjerte

har lige læst nyheder og SUK der står at statens serum institut mener at der er høj risiko ved at åbne for efterskolerne, og det er her forskellen på min hjerne og mit hjerte er.

for jeg forstår jo godt hvorfor de ser det som en stor risiko at sende efterskoleeleverne hjem til deres skole, men…………

mors hjerte siger noget andet, det siger, at de skal have lov at komme hjem til deres efterskole, de savner den så meget og de mangler den så meget, de befinder sig jo ikke i det hjem der er deres normale hverdag, deres hjem er i hverdagen jo på deres efterskole, og intet vil gøre min søde efterskole dreng mere glad end at få lov at komme hjem til sin efterskole.

så nu kan jeg bare håbe og vente på hvad mette siger i næste uge.

og for lige at ødelægge min fredag totalt, så har jeg lige læst at Tyskland forlænger deres lukning af grænsen til 15 juni, og når man bor i en by der lever af turister og har et job der også er afhængig af turister, er det bare ikke godt, det er noget øv.

eneste gode nyhed jeg fandt i dag, var i nettos tilbudsavis fra i morgen, der er tilbud på baliey, så kan jeg købe den og lave en kande kaffe og nyde en god kop kaffe lørdag aften.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

giv mig så mit liv igen - jeg gider ikke mere