morgen hygge

krykker – det har jeg bare ikke tid til…… øv

SUK og atter SUK……………… og HVORFOR……….

har lige været ved lægen og gik der fra ( nå ja gik og gik,) med et par krykker, har lavet et mega blåt mærke( eller det er hvad lægen siger, for der er ikke noget at se endnu) på det nederest af mit skinneben, og den blodansamling der er opstået ved det, trykker på min ankel og gør at den hæver og at jeg ikke kan støtte på foden, og at det gør AV i den grad.

hvordan kan jeg så lige gøre det, tjooo jeg er jo puslingetræner og i går skulle jeg lige rykke/skubbe nogen af de store vogne med måtter på fri, de sad nemlig fast, og først skal man jo lige få sig klemt og mast ind bagved dem alle tre, for så at begynde at flytte på dem, og kan da godt huske at jeg knalde mit skinneben imod et eller andet, men så slemt var det da heller ikke, og der kom intet mærke – og jeg får ellers normalt blå mærker meget hurtigt.

men jeg skal da lige love for der alligevel skete noget, for i går ved 20 tiden gjorde min fod mega ondt, så jeg gik i seng, for det var ikke til at holde ud,  tænkte at jeg nok bare havde slået den imod et eller andet, hvilket jeg så også havde. men her i dag, hold nu op, jeg kunne ikke støtte på min fod eller bøje den, og det gjorde bare ondt inde i benet men stadigt ikke at se, udover den var lidt hævet.

men da det nu gav problemer med at støtte på den, måtte jeg jo heller en tur forbi lægen, og øv da, intet på siden af foden, men da han plantede sin store tommelfinger lige midt på det nederste af mit skinneben, lettet jeg fra stolen, hvorefter han kikke nøje og sagde at man kunne ane et omris af et blåt mærke, og at det var det der gjorde alt det vrøvl. mega dybt suk……. jeg har så tit fået blå mærker, mine skinneben har været udsat for lidt af hvert til puslingegymnastik, uden at det har betydet andet end at det gjorde ondt i benet omkring mærket.

men nu, sikke noget p.., jeg skulle på arbejde i morgen, men det kommer jeg ikke, og det er så besværligt at komme rundt, men der er da heldigvis en fordel, alle tre børn er hjemme i weekenden, så mon ikke mor her kan blive forkælet af dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

morgen hygge